Antkakliai nuo erkių

Antkakliai nuo erkių

Pess Bio-Protection antkaklis nuo parazitų jauniems šuniukams 35cm

Tai biologinis antkaklis jauniems šunims atbaidantis erkes, blusas ir kitus parazitus.

Antkaklyje esantis eteriniai aliejai pasidalija ir ima veikti per kailį ir odą. Pastoviai nešiojant šį antkaklį  šuns kailis įgaus malonaus kvapo. Kvapas nekenksmingas nei šuniui, nei žmogui tik nepakenčiamas parazitams. Antkaklio sudėtyje esantis eteriniai aliejai pagerina kailio išvaizdą, priduoda blizgesio bei pagerina kailio ir odos būklę.

Kaina:

2,49 €
Su PVM
Aprašas

Biologinis antkaklis su citrinų, dirvinių mėtų, kedrų ir eukaliptų eteriniais aliejais. Antkaklis maloniai ir gaiviai kvepia, tai papildomai apsaugo nuo įvairių išorės parazitų (uodų, utėlių, blusų, erkių). Eteriniai aliejai, esantys antkaklyje, turi antiseptinių bei raminančių savybių, dėka kurių šuns kailis žvilga bei gerinama bendra odos būklė.

Antkaklis gali būti naudojamas kaip natūrali apsauga suaugusiems šunims ir šuniukams nuo 9 amžiaus savaitės, taip pat senyviems šunims bei šuningoms kalėms. Antkaklį galima naudoti ir tiems šunims, kurie glaudžiai kontaktuoja su vaikais.

 

Antkaklis veiksmingai atbaido parazitus 1-2 mėn., priklausomai nuo oro ir aplinkos sąlygų. Antkaklis yra atsparus drėgmei – gyvūno maudymas ar antkaklio sušlapinimas nesumažina jo efektyvumo.

Sudėtyje yra aktyvios augalinės kilmės medžiagos. Išsamesnę informaciją apie sudėtį rasite vidinėje pakuotės pusėje.

Naudojimas. Antkakliu apjuoskite šuns kaklą. Tarp antkaklio ir kaklo turi tilpti du pirštai. Nukirpkite likusią antkaklio dalį. Augančiam šuniukui reguliariai patikrinkite, ar antkaklis neveržia.

Išmatavimai/spalva: žalios spalvos, 35 cm ilgio antkaklis.

Laikyti neatidarytoje originalioje pakuotėje, +2-250 C temperatūroje. Saugoti nuo vaikų.

01DA0100

Specialios nuorodos